Whiteningtandkräm - funkar det verkligen?

Whiteningtandkräm - funkar det verkligen?


Många konsumenter är skeptiska till whiteningtandkrämer, främst gällande dess eventuella effekt eller huruvida det är skadligt att använda. Trots det är whitening det snabbast växande segmentet i tandkrämshyllan, så man kan förutsätta att många köper dessa produkter på vinst eller förlust. Men finns det verkligen tandkrämer som fungerar och är det i så fall på bekostnad av tandhälsan?

De flesta munvårdsprodukter med “whitening” som idag marknadsförs och säljs i vanliga butiker har ingen bevisad effekt. De fåtal produkter som har en faktisk effekt brukar uppnå detta genom att innehålla grova korn som slipar bort missfärgningar. Detta är något som skadar tändernas emalj och ska därför inte användas under längre period. Brilliant Smiles munvårdsserie löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av en sofistikerad kombination av aktiva ingredienser och har ingen skadlig slipverkan. Studier som bevisar de aktiva ingrediensernas effekt finns väl dokumenterade. Produkterna är helt säkra för emaljen och skall användas varje dag för ett friskare, vitare leende.

Självklart innehåller Brilliant Smiles produkter fluor och allt det där som en tandkräm och munskölj ska göra. Men istället för att ha en sort för känsliga tänder, en för whitening, en för dålig andedräkt etc. har Brilliant Smile har kombinerat alla fördelar i en och samma produktserie. Genom att använda Brilliant Smiles munskölj och tandkräm 2 gånger dagligen får du inte bara vitare tänder, utan du motverkar även effektivt bildandet av missfärgningar på dina tänder, hindrar uppkomst av dålig andedräkt och skyddar tänderna mot karies, plack och ilningar. Dessutom smakar produkterna gott och ger en ren och fräsch känsla i hela munnen.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »