Munskölj - Beställ här - Snabba leveranser | Brilliant Smile

MUNSKÖLJ


Munskölj hos Brilliant SmileRENT OCH FRÄSCHT


Komplettera din dagliga rutin med en munskölj för ett renare och fräschare resultat! Bli kvitt matrester som kilar sig fast mellan tänderna och är svåra att komma åt och behåll en fräsch känsla i munnen hela dagen. Du visste väl att alla Brilliant Smiles munskölj innehåller fluor som skyddar mot hål i tänderna och stärker emaljen? Förutom starka och friska tänder så kan munskölj bidra till att ge vitare tänder, friskare tandkött och fräschare andedräkt. Vår allra bästa munskölj, Whitening evo mouthrinse, har alla fördelar i en och samma produkt, men vi har även munskölj som fokuserar specifika funktioner, exempelvis skydd mot karies och erosioner. Hitta den munskölj som passar just dig bäst!

WhiteningEvo mouthrinse 250ml
Vår bästa munskölj för
starka, friska & vita tänder
198 kr
KÖP NU
Info


Vilken är bästa munsköljen för dig?

Whitening evo mouthrinse - vår bästa munskölj!

Denna fantastiska munskölj gör inte bara tänderna vitare, den ger en otroligt fräsch och ren känsla i munnen och ett effektivt skydd mot karies och ilningar. Man använder den innan man borstar tänderna, just eftersom den luckrar upp smuts och beläggningar på tänderna. På så vis blir de ytliga missfärgningarna lättare att borsta bort med någon av våra whitening-tandkrämer. Den multifunktionella whitening evo mouthrinse är, med handen på hjärtat, vår absolut bästa munskölj! Whitening evo mouthrinse innehåller fluor (0,32% NaF) och har en fräsch och uppfriskande mintsmak! Visste du att Whitening evo mouthrinse även finns i resestorlek (100ml)?

o.32 Fluoride rinse - ökat skydd mot karies, erosioner och ilningar

Brukar du få hål i tänderna ofta, eller dricker du mycket läsk och sura drycker? I så fall kan en daglig rutin med extra fluor göra gott för dig, eftersom det stäker skyddet mot karies och erosioner. Vår o.32 fluorskölj innehåller marknadens högsta fluorhalt, 0,32% NaF, vilket med andra ord ger bästa tänkbara skydd för dina tänder. Fluorsköjen innehåller dessutom kaliumnitrat, vilket lindrar ilningar och isande om man har känsliga tänder eller blottade tandhalsar. Denna fluorskölj ska användas efter tandborstning eftersom det då ger bäst effekt och mest varaktigt skydd.  o.32 Fluroide rinse passar dig som föredrar en fluorskölj med mildare smak och som framförallt fokuserar på att ge starkare och friskare tänder. 

REWHITE mouthrinse - kaffedrickarens räddning

Denna munskölj är framtagen för att råda bot på fläckar från kaffe, te, tobak och rödvin, och används innan tandborstningen. På samma sätt som Whitening evo mouthrinse löser denna munskölj upp ytliga beläggningar på tänderna så de enklare kan borstas bort med tandkräm efteråt. Helst ska den användas tillsammans med REWHITE toothpaste morgon och kväll, för att behålla tänderna vita och fina. Såklart inehåller även denna munskölj fluor (0,05 NaF) som skyddar mot hål i tänderna poch bidrar till en bättre munhälsa.

Varför använda munskölj?

Munskölj eller munvatten är ett bra komplement till den dagliga rutinen med tandborste och tandkräm.

- Genom att skölja och gurgla munnen får du bort matrester och bakterier från dina tänder som kan orsaka dålig andedräkt och hål i tänderna. En munskölj gör det också lättare att komma åt på svåråtkomliga ställen i munnen.
- Fluor är en vanlig ingrediens i munvatten och finns i samtliga av Brilliant Smiles munsköljer. Fluor stärker emaljen samtidigt som det motverkar plack och karies.
- Brilliant Smiles munskölj kan användas både morgon och kväll och bidrar till en god munhygien och en bättre andedräkt samtidigt som den får dig att känna dig fräsch längre.

Bra att veta om munskölj

Det finns många typer av munskölj på marknaden idag och alla är mer eller mindre effektiva. Välj med omsorg och läs noga vilka ingredienser din munskölj innehåller så att du vet att den är skonsam mot munnen och tänderna.

- Munvatten som innehåller höga mängder alkohol torkar ut munnen och kan leda till irriterad munvävnad, dålig andedräkt och muntorrhet. Är du orolig över biverkningar kan du prova Brilliant Smiles o.32 som är helt fri från alkohol.
- För att få största möjliga effekt av din munskölj bör du skölja minst 30 sekunder, då hinner de aktiva ingredienserna verka.
- Att använda munskölj ersätter inte vanlig tandborstning utan ska användas som ett komplement till den dagliga rutinen. 

Lägg till en munskölj till din dagliga rutin idag, du handlar enkelt och fraktfritt hos oss på Brilliant Smile!