Tandblekning – Vita tänder snabbt & effektivt | Brilliant Smile

TANDBLEKNING


Tandblekning är en effektiv metod för dig som vill bli av med missfärgningar på tänderna och som vill få ett vitt leende. Vi på Brilliant Smile erbjuder både tandblekning på klinik och tandblekning hemma - båda med mycket goda resultat.

OLIKA METODER FÖR TANDBLEKNING

Bleka tänderna kan man göra på många olika sätt, allt från tandblekningsskena och tandblekningsremsor till behandling med plasmaljus. Behandlingsmetoden varierar beroende på om du väljer att göra blekningen själv (med bettskena) eller på klinik.

Brilliant Smile Tandblekning


Tyvärr har vi inte möjlighet att sälja produkter för tandblekning i vår webbshop. Enligt EU-direktiv får dessa endast säljas av tandläkare.


Vill du läsa mer om våra behandlingar och vilka resultat du kan vänta dig? Här har vi samlat information om alla våra tandblekningsmetoder.

VANLIGA FRÅGOR

HUR LÄNGE HÅLLER TANDBLEKNING?

De flesta av våra patienter brukar vilja göra en ny behandling efter 1-5 år, men det är väldigt individuellt och kan påverkas av dina levnadsvanor, som exempelvis dina kostvanor och om du röker eller snusar.


NÄR KAN MAN ÄTA EFTER TANDBLEKNING?

Vi rekommenderar alltid våra patienter att undvika kraftigt färgad mat och dryck samt tobak minst 72 timmar efter utförd behandling.

Om du väljer att göra behandlingen på en av våra kliniker kan vi applicera NanoSeal Total+ i slutet av behandlingen, och då kan du äta och dricka vad du vill direkt efteråt.

HUR GÅR TANDBLEKNING TILL PÅ KLINIK?

En traditionell behandling brukar gå till så här:

1. Du får fylla i en hälsodeklaration.
2. Dina tänder putsas noggrant.
3. Protector appliceras för att skydda tandköttet.
4. Blekningen påbörjas.
5. Eventuellt appliceras NanoSeal Total+ som remineraliserar emaljen.

Observera att behandlingen kan variera beroende på vilken typ av behandling du väljer. Här kan du läsa mer ingående om hur tandblekning fungerar.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.