Tandkräm för starkare, friskare & vitare tänder | Brilliant Smile

TANDKRÄM


Tandkräm hos Brilliant SmileRENGÖRANDE MED WHITENING


Att borsta tänderna med tandkräm morgon och kväll motverkar plack och karies. Använder du en tandkräm med whitening motverkar du också missfärgningar och gulnade tänder. På Brilliant Smile är vi stolta över vår tandkräm och vi hoppas att du ska tycka lika bra om dem som vi gör. För bästa resultat och en ännu fräschare känsla så rekommenderar vi daglig användning tillsammans med munskölj.

Dina tänder ska du använda många år - ta hand om dem och håll dem friska och vita!
WhiteningBoost Toothpaste
Intensivkur - Whitening tandkräm
98 kr
WhiteningEvo Toothpaste
Tandkräm med whitening
149 kr
o.32 Toothpaste
Maximalt skydd mot karies & ilningar
Innehåller 0,32% Natriumfluorid
49 kr
Whitening Oral Care Kit
Komplett set
Munskölj, boost-behandling, tandkräm
398 kr
REWHITE toothpaste sweet mint
Tandkräm med whitening
Mot fläckar från kaffe, te, tobak & rödvin.
98 krWHITENING FÖR VITA TÄNDER & MAXIMAL FLUORHALT SOM SKYDDAR MOT ILNINGAR

Daglig användning av tandkräm håller dina tänder friska och starka samt ger dig en fräsch andedräkt och självklart måste du välja den typ av tandkräm som passar dig bäst. Brilliant Smiles whiteningtandkrämer motverkar missfärgningar och hjälper dig att hålla tänderna vita samtidgt som de vårdar och skyddar dina tänder.

WHITENING ORAL CARE

Vår munvårdsserie Whitening Oral Care består av två typer av tandkräm: Whiteningboost toothpaste är en extra effektiv tandkräm och ska användas när tänderna behöver en extra BOOST. Efter två veckor byts den ut mot Whiteningevo toothpaste, vår orginal tandkräm som är avsedd för daglig användning. Glöm inte att komplettera med en munskölj för bästa resultat. Whitening Oral Care är munvårdsprodukter framtagna för dagligt bruk. De är skonsamma mot emaljen och innehåller aktiva ingredienser som löser upp missfärgningar.

o,32 MAXIMUM FLUORIDE

Vår nya munvårdsserie o,32 innehåller maximal fluorhalt och passar särskilt bra för dig som vill ta extra god hand om dina tänder. Serien består av en tandkräm med kompletterande munskölj, som båda har en mild smak av mint. Fluor är en välkänd och beprövad ingrediens i tandkräm och munvårdsprodukter och ger ett bra skydd mot ilningar och känsliga tandhalsar.