5 anledningar att satsa på vita tänder

5 anledningar att satsa på vita tänder


Glad tjej med vita tänder och skateboard

Vi vet alla att vita leenden på modeller i sociala medier och på billboards är standard. Men varför är det av värde att ha vita tänder? Nedanför hittar du 5 riktigt bra skäl till att du ska satsa på ett fräscht, krispigt, vitt leende.

 • Ett snyggt första intryck
  Vita, friska tänder är ett tecken på god tandhygien och hälsa. Eftersom det ligger i den mänskliga naturen att attraheras till människor med god genetisk kvalitet, vill uppsynen av ett vackert leende skapa ett väldigt gott första intryck.

 • Det boostar ditt humör
  När du har snygga tänder känner du dig oftast mer självsäker till att le mer. När du ler mer så ökar du endorfinpåslaget vilket få dig på bättre humör.

 

 • Du får bättre tandhygien
  När du bleker tänderna är det större chans att du förbättrar din tandhygien under tiden du upprätthåller resultatet.

 

 • En bra investering
  Det är inte speciellt dyrt att få en vit tandyta i jämförelse med andra typ av skönhetsingrepp. En tandblekning med gel och lampa kan hålla upp till 2–3 år beroende på efterskötsel, ålder, emaljkvalitet och livsvanor. Väljer du dessutom att underhålla resultat med bra tandvårdsprodukter håller sig tänderna vita längre.

 

 • Trygg behandling
  Eftersom Brilliant Smiles tandblekning på kliniker utförs av professionell tandvårdspersonal kan du känna dig trygg under behandlingen. Den PH-Neutrala tandblekningsgelen och plasmalampan vill ge dig effektiva synliga resultat med ytterst få bieffekter. Vill du läsa mer om säkerheten kring Brilliant Smiles tandblekning klicka HÄR. Sammanfattningsvis: Brilliant Smile använder sig av plasmaljus som inte avger värme. Plasmaljus är inom det synliga ljusspektrat och är därmed helt fritt från cancerframkallande UV-ljus och skadliga våglängder. Alla Brilliant Smiles tandblekningsgeler är pH-neutrala och innehåller dessutom fluor som bygger upp tänderna och kaliumnitrat som lindrar tillfällig sensibilitet. Brilliant Smiles tandblekningsmetod utförs på tandläkarklinik eller under överinseende av en tandläkare där det först görs en undersökning av tänderna för att utesluta karies som kan bidra till iilningar.

KAMPANJ
Få ett paket Dental Cleanser utan extra kostnad vid köp över 300 kr. 
Börja handla direkt!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 3E4zhj:
Kommentarer:
Fortsätt »