Använda tandkräm till annat än tandborstning

Använda tandkräm till annat än tandborstning


Brilliant Smile tandkrämer @desire.evelyn

I ett tidigare inlägg har vi tagit upp den populära huskuren att man kan använda tandkräm mot finnar. Men det finns faktiskt ännu fler saker du kan använda tandkräm till!

Ovanliga saker att använda tandkrämen till:

Mot finnar
Tandkräm kan användas till att torka ut finnar. Då även hyn torkas ut kanske det inte är något att rekommendera till vardags, men för särskilda tillfällen kan det vara en lifesaver!

Lindra myggbett
Om man tar tandkräm på myggbett sägs det att det hjälper att lindra klåda och svullnad.

Fläckborttagning
Om du har fått en fläck på din snygga outfit och inte hinner tvätta den kan du testa tandkräm! Skrubba lite tandkräm och vatten på fläcken så skall den enligt uppgift försvinna.

Rengöra silversmycken
Täck dina smycken med tandkräm och låt de ligga över natten, putsa sedan bort tandkrämen med en fuktig trasa dagen efter.

Rengöring av tangentbord och mobilskärm
Ta en mjuk trasa med lite tandkräm och vatten och putsa på tangentbordet eller mobilskärmen för att få bort fläckar och fula märken.

Det är häftigt hur vi använder tandkrämen till så mycket olika saker. Har du något annat tips på vad man kan använda tandkräm till? Tipsa i kommentarsfältet! Men glöm inte att använda tandkräm till det allra viktigaste – att ta hand om dina tänder! :)
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden MfLwDj:
Kommentarer:
Fortsätt »