Äta efter tandblekning

Äta efter tandblekning


Tjej äter bakelse

Har du precis varit och blekt dina tänder och undrar vad man kan äta utan att förstöra det fina resultatet? Brilliant Smile ger sina bästa tips på vad som går bra att äta efter tandblekning.

Efter man har genomgått en tandblekningsbehandling brukar man få rådet att undvika starkt färgad mat. Anledningen är att man de 3 första dygnen är mer mottaglig för missfärgningar. Därför bör man helst försöka hålla sig till så ofärgad mat som möjligt efter tandblekningen dessa dagar.


Tips på bra mat efter tandblekning:

- Naturell yoghurt, keso och kvarg (inte smaksatt)
- Ris, ljust bröd, pasta och potatis
- Vita soppor och såser
- Omelett gjord på äggvitor
- Vit fisk
- Kycklingfilé eller quorn
- Naturell tofu
- Banan, skalat päron och honungsmelon


NanoSeal Total+

Har du däremot blekt tänderna på klinik och köpt till vår försegling, NanoSeal Total+, så kan du faktiskt äta vad du vill efteråt. Förseglingen lägger sig som ett yttre skydd på tänderna som gör att färgstarka ämnen inte kan tränga in i emaljen. Det kan vara väl värt att lägga till en liten extra slant för att kunna fortsätta dricka sitt kaffe och äta det man vill, utan att det påverkar resultatet av tandblekningen, eller hur? Dessutom hjälper NanoSeal Total+ till att återställa tanden och minimerar biverkningar såsom ilningar och känslighet efter tandblekningen. Vi kan inte annat än att rekommendera!


KAMPANJ!

Whiteningevo toothpaste - 40% rabatt
Denna tandkräm är perfekt att använda efter tandblekningen för att vårda tänderna och skydda mot ny missfärgning.Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden BGKnxU:
Kommentarer:
Fortsätt »