Bästa tandkrämen för vita tänder

Bästa tandkrämen för vita tänder


Brilliant Smile Whitening @emeliedurfeldt

Det finns otroligt många varianter av tandkräm som sägs göra tänderna vitare. Tyvärr är det många whitening-tandkrämer som inte fungerar, eller ännu värre skadar tänderna. Visst vill man hitta en tandkräm som både gör tänderna vitare och vårdar utan att skada emaljen? Vi ger lite tips på vad man ska kolla efter och hur en bra tandkräm bör fungera.


Välj inte en fluorfri tandkräm

Många nya tandkrämer utan fluor har dykt upp på marknaden, men att utesluta fluor från den dagliga rutinen kan få allvarliga konsekvenser för munhälsan. Det finns inget mer vältestat eller mer välfungerande skydd mot hål i tänderna än fluor och det är just precis därför alla tandläkare rekommenderar detta. En frisk tand är dessutom mer motståndskraftig mot missfärgning, så undvik fluorfria tandkrämer!

Grovt slipmedel ger sämre resultat på sikt
Tandkräm som med hjälp av grova korn kan på kort sikt ge ett bra resultat, eftersom det slipar bort yttre lager på tänderna. Tyvärr slipar det även på emaljen och lämnar en repig yta. En sådan repig yta är inte bra ur ett hälsopersketiv, men det gör tänderna extra mottagliga för nya fläckar.

Aktiva ingredienser
Istället för att slipa bort beläggningar och fläckar finns det ingredienser som löser upp missfärgningar på tänderna. Om man har tillräckligt hög koncentration av sådana ingredienser, gärna flera ingredienser som samarbetar med varann, så kan man få riktigt bra resultat utan biverkningar. Det är så Brilliant Smiles whitening-teknologi fungerar, med aktiva ingredienser som i kombination både löser upp ytliga missfärgningar och förhindrar att nya fläckar fastnar på tänderna.

Bästa tandkrämen för vitare tänder
Vår mest effektiva tandkräm för vita tänder är WhiteningBoost Toothpaste. Den innehåller flest och högst koncentration av aktiva ingredienser, vilket är anledningen att vi kallar den för vår intensivkur. På endast 2 veckor får man bort samtliga missfärgningar och fläckar som sitter på tandens yta. Den innehåller inte skadliga slipmedel, men självklart innehåller den 1450 ppm fluor (halten som rekommenderas för vuxna av tandläkare).

KAMPANJ
Just nu är WhiteningBoost Toothpaste samt våra två andra produkter i serien Whitening Oral Care på kampanj: köp 3, betala för 2!

Erbjudandet gäller följande produkter:
WhiteningEvo Mouthrinse (250ml)
WhiteningEvo Toothpaste (65ml)
WhiteningBoost Toothpaste (20ml)

Gå direkt till kampanjen

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden j7F6ab:
Kommentarer:
Fortsätt »