Black Friday!

Black Friday!


laptop sale black friday

Nu är det snart dags för Black Friday! Eller ja, vi har faktiskt redan börjat. Läs mer om denna hypade shoppingdag och kolla in årets deal från Brilliant Smile!

Black Friday är årets stora shoppingdag, som i år infaller 29 november. Visste du att skolor och arbetsplatser i USA stänger för att ge elever och anställda chansen att shoppa till extra rabatterade priser? I Sverige är vi fortfarande långt ifrån hypen som råder i USA, men Black Friday har på senare år vuxit och blivit självklarhet i svenska handeln.

Black Friday hör ihop med den amerikanska traditionen Thanksgiving, som gör att många familjer samlas för att fira och passar då även på att göra den största delen av julklappsshoppingen. Black Friday infaller alltid fredagen efter Thanksgiving. Under Black Friday är rean som störst, så man förstår att folk vill passa på att få shoppingen gjord under just denna dag.

Namnet Black Friday sägs ursprungligen vara från Philadelphia och uppfanns av anledningen av den stora trafik- och fotgängarökning man kunde se dagen efter Thanksgiving då många tog sig hem för att fira högtiden med vänner och familj.

 
ERBJUDANDE
BLACK WEEK
40%
rabatt på allt!

BÖRJA FYNDA NU

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 8z3Kuc:
Kommentarer:
Fortsätt »