Brilliant Smiles ASMR-utmaning med Sabina Decireé

Brilliant Smiles ASMR-utmaning med Sabina Decireé


Nu har vi utmanat Sabina att göra en ASMR-video i samarbete med Brilliant Smile! I filmen visar Sabina sin morgon- och kvällsrutin med Brilliant Smiles produktserie Whitening Oral Care och sköljer och borstar tänderna ASMR-style. 😊

Vi på Brilliant Smile har samarbetat med en av Sveriges populäraste Youtubers - Sabina Decireé. Hon har genom sin vlogg inspirerat följare sedan 2014 och har idag över 123 000 trogna följare. På sin Youtube-kanal berättar Sabina om sin vardag, matlagning och delar med sig av sina skönhetstips. Nu gör hon som Paris Hilton, Cardi B, Kim Kardashian och resten av Hollywood-eliten redan gjort - testar ASMR.

Vad är ASMR?

ASMR står för Autonomous sensory meridian response och beskriver en upplevelse likt den du får när du drar dig lätt i håret eller när det går kittlande rysningar genom kroppen. För den som upplever ASMR ska det ha en lugnande positiv effekt både fysiskt och psykiskt, som massage fast för hjärnan.

På Youtube har videbloggare lagt ut ASMR-klipp sedan 2008 och de ljud-orienterade filmerna gestaltar bloggare som mjukt viskar in i mikrofonen, tuggar friterad mat eller öppnar ölburkar. De triggande filmerna har vuxit att bli en subkultur på nätet. Klippen kan för somliga uppfattas som märkliga, men trots det fortsätter fenomenet att breda ut sig i sociala medier.

Det är inte bara på YouTube som du uppnår känslan av ASMR, det kan även uppkomma när du bland annat blir klippt av din frisör eller vid meditation. Det som triggar denna känsla är högst individuellt, men den gemensamma nämnaren är att det alltid är lugnt, metodiskt och repetitivt.

Lyssna och se på Sabinas senaste klipp i samarbete med Brilliant Smile och kommentera gärna din upplevelse av klippet i kommentarsfältet!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden xSU9fh:
Kommentarer:
Fortsätt »