Brilliant Smiles Whitening boost tandkräm

Brilliant Smiles Whitening boost tandkräm


En bra munhälsa bidrar till friska och starka tänder, fräsch andedräkt och ett ökat självförtroende.

Att borsta tänderna med tandkräm morgon och kväll motverkar plack och karies. Använder du Brilliant Smiles whitening tandkräm motverkar du också missfärgningar och gulnade tänder. En bra munhälsa bidrar till friska och starka tänder, fräsch andedräkt och ett ökat självförtroende. Regelbunden användning av Brilliant Smiles produkter gör att du inte behöver vara orolig för karies, fläckar eller missfärgningar på dina tänder.

Whiteningboost toothpaste är en intensivtandkräm som används i två veckor åt gången när man vill fräscha upp tänderna lite extra. Dessutom innehåller tandkrämen kaliumnitrat som motverkar känslighet och ilningar samt fluor som skyddar mot karies.

BrilliantBoost TM - teknologin är en unik kombination av aktiva ingredienser som effektivt löser upp ytliga missfärgningar, utan skadlig slipverkan. Den innehåller högre koncentration av aktiva ingredienser jämfört med vår Whiteningevo toothpaste och passar därför bra som en intensivkur som används lite då och då.


Sammanfattningsvis: På Brilliant Smile är vi stolta över våra tandkrämer och vi hoppas att du ska tycka lika bra om dem som vi gör. För bästa resultat och en ännu fräschare känsla så rekommenderar vi daglig användning tillsammans med munskölj. Dina tänder ska du använda i många år - ta hand om dem och håll dem friska och vita!

KAMPANJ
Köp Brilliant Smiles Whitening boost tandkräm eller Whitening evo tandkräm och få ett paket Dental Cleanser (rengöringsduk för tänderna) på köpet. laughing

GÅ DIREKT TILL KAMPANJ

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden yVDxzQ:
Kommentarer:
Fortsätt »