HiWhite Charcoal - tandkräm för vita tänder i spännande smaker

HiWhite Charcoal - tandkräm för vita tänder i spännande smaker


HiWhite Charcoal tandkräm smaker

Brilliant Smile Sweden lanserar HiWhite Charcoal som är en serie svarta whitening-tandkrämer med aktivt kol. De tre första smakerna som släpps är mint, kokos och lakrits!

PRESSMEDDELANDE 2019-10-21
Brilliant Smile Sweden, som tidigare skapat såväl tandblekningsbehandlingar som tandkräm och munskölj för vita tänder, lanserar nu en helt ny tandkrämsserie som gör tandborstningen till en godare upplevelse!

Aktivt kol tillsammans med Brilliant Smiles effektiva whitening-teknologi rengör, vårdar och gör tänderna vitare. Dessutom kan man välja bland tre riktigt goda smaker som förgyller den annars så trista vardagsrutinen!
 
HiWhite Charcoal Black Mint är tandkrämen för den klassiska finsmakaren, med en frisk mintsmak som piggar upp och ger en fräsch känsla som varar länge.
HiWhite Charcoal Coco Mint kombinerar en läckert krämig kokossmak med den mintiga fräschör man önskar sig av en tandkräm. Resultatet är helt enkelt delikat!
HiWhite Charcoal Licorice Mint är ett måste för lakritsälskaren! Den mintiga saltlakritssmaken ger både en mumsig och uppfriskande upplevelse.
 
Tandkrämen i sig är svart, men den gör tänderna vitare genom att lösa upp ytliga beläggningar och fläckar från bl.a. kaffe, te, tobak och rödvin. Självklart innehåller alla Brilliant Smiles tandkrämer fluor, för att ge ett fullgott skydd mot karies.

HiWhite Charcoal tandkräm i smakerna Black Mint, Coco Mint och Licorice Mint lanseras på brilliantsmile.se:

fredag den 25 oktober 2019, kl 10:00

Som introduktionserbjudande kommer man få testa alla tre smaker till priset för två.
- Erbjudandet gäller från 25/10 till och med 17/11, på brilliantsmile.se.

Ladda ner pressbilder här! 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden d5KwXX:
Kommentarer:
Fortsätt »