Hur får man ett Hollywood smile?

Hur får man ett Hollywood smile?


Det finns knappt någon kändis kvar på världskartan som inte har genomgått någon behandling för att göra tänderna vitare. Idag bleker gemene man tänderna också, men hur får man det där kritvita, nästan självlysande leendet som endast tycks existera i Hollywood? Är det ens möjligt?

Det snabba svaret på om vem som helst kan få ett kritvitt leende är ja, men beroende på dina individuella förutsättningar kan tillvägagångssättet variera. Det som är sant för alla är att om man aldrig har blekt tänderna tidigare kommer det krävas mer än en timmes behandling för att få det man kallar ett Hollywood-leende. Är det vad man eftersträvar kommer det krävas flera behandlingar, hur många beror på utgångsläget och hur mottaglig man är för tandblekning.

De allra flesta kan alltså så småningom uppnå det resultat man önskar med tandblekning, men det finns en liten skara människor som är särskilt svårblekta. Skulle man mot förmodan vara en av dem och inte får någon förbättring av tandblekning kan man skaffa porslinsfasader. Detta är dock ett förhållandevis dyrt och avancerat ingrepp i jämförelse med blekning. Porslin släpper inte heller igenom ljus så som emalj gör och därför tenderar resultatet att se mindre levande ut.


Sammanfattning:
För de personer som inte vill bleka tänderna finns alternativet att använda whiteningprodukter av bra kvalitet. Sofistikerade whiteningprodukter innehåller inte någon blekande substans likt tandblekning utan kan innehålla aktiva ingredienser som löser upp de ytliga missfärgningarna på tänderna. På så vis får man bort den ytliga smutsen och missfärgningarna från tänderna, Brilliant Smiles munvårdsprodukter gör just detta. Munvårdsprodukter innehåller dessutom fluor som motverkar karies och bidrar till ett starkt, friskt & vitt leende. 

KAMPANJ
Vi köp av valfri produkt och summa i vår webshop får du en snygg beachbag och regnponcho med på köpet! laughing

GÅ DIREKT TILL WEBSHOPEN 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden mEXX56:
Kommentarer:
Fortsätt »