Hur får man vitare tänder?

Hur får man vitare tänder?


Tjej med vitt leende

Det finns många sätt att få vitare tänder, men det finns även sätt att förebygga missfärgade tänder och underhålla ett redan vackert vitt leende. Brilliant Smile ger bästa tipsen!

Vanor som ger gulare tänder
Tändernas färg förändras över tid, allteftersom vi blir äldre mörknar tänderna. Det är helt naturligt, men våra dagliga vanor påverkar hur snabbt och hur mycket tänderna missfärgas.

- Kaffe, te, tobak, rödvin och andra livsmedel med kraftigt pigment absorberas in i emaljen, vilket gör tänderna mörkare i färgen. Kan man undvika dessa, eller vissa av dem, så förebygger man framtida missfärgning av tänderna.

Att bevara redan vita tänder
Om du är nöjd med färgen på dina tänder så finns det sätt att bevara dina tänder vita. Framförallt rekommenderas att man använder bra munvårdsprodukter, som både stärker emaljen och gör tänderna rena från ytliga missfärgningar. Ett exempel är vår munvårdsserie som kallas Whitening Oral Care, detta är en fenomenal munvårdsrutin som ger både straka, friska och vita tänder.

Behandling för att få vitare tänder
Har du missfärgade tänder och vill ha en stor nyansförändring så behöver du genomgå en riktig tandblekniningsbehandling, där man använder antingen väteperoxid eller karbamidperoxid för att bryta ner missfärgningar som sitter inuti emaljen. Det finns metoder både för tandblekning som utförs på klinik och för hemblekningsbehandlingar – men samtliga finner du via din tandläkare. Din tandläkare kan ge dig råd om vilken behandling som passar bäst för just dig och ser till att behandlingen utförs på ett tryggt och säkert sätt.

Hitta kliniker som erbjuder riktig tandblekning här

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden DqFxKb:
Kommentarer:
Fortsätt »