Jämförelse av Brilliant Smiles tandkrämer

Jämförelse av Brilliant Smiles tandkrämer


Brilliant Smile 4 tandkrämer

Daglig användning av tandkräm håller dina tänder friska och starka samt ger dig en fräsch andedräkt. Självklart måste du välja den typ av tandkräm som passar dig bäst! Som tur är erbjuder Brilliant Smile flera olika sorters tandkräm, men även tandkrämer som har flera fördelar samlat i en och samma produkt!

 

WHITENING ORAL CARE

Vår munvårdsserie Whitening Oral Care är multifunktionell och innehar samtliga fördelar för både vita tänder och god munhälsa i en och samma serie. Whitening boost toothpaste är vår allra bästa whitening-tandkräm, med extra blekande ingredienser och hög koncentration därav. Whitening evo toothpaste är också en jättebra blekande tandkräm, men den är dessutom en fantastiskt vårdande tandkräm! Den återuppbygger och stärker emaljen, vilket (förutom den uppenbara hälsoeffekten) faktiskt gör tänderna ännu mer motståndskraftiga mot missfärgningar.


REWHITE

Vår REWHITE-serie fokuserar på att ta bort fläckar från kaffe, te, tobak och rödvin. Det är en grymt bra whitening-tandkräm att använda dagligen för att ta bort spåren från de dagliga vanorna och hålla tänderna vita och friska.

o.32 MAXIMUM FLUORIDE

Om du vill fokusera på munhälsa, förebyggande mot ilningar och skydd mot karies så är o.32 toothpaste kanske något för dig. Det är inte en whitening-tandkräm, utan istället en riktigt bra "vanlig" tandkräm med extra vårdande egenskaper.
 


JÄMFÖRELSE MELLAN VÅRA TANDKRÄMER

EgenskaperWhitening evo toothpasteWhitening boost toothpasteo.32 toothpasteREWHITE toothpaste
Bleker tänderna
Intensiv whitening
Förhindrar ny missfärgning
Mot dålig andedräkt
Skyddar mot karies
Lindrar ilningar
Förebygger ilningar
Reducerar plack
Förebygger tandsten
Återuppbygger & stärker emaljen
Vi hoppas ovan information och jämförelser kan hjälpa dig i rätt riktning för vilken typ av tandkräm som passar just dig allra bäst. Är du sugen på att prova någon av våra tandkrämer kan du gå vidare till webshopen HÄR.


KAMPANJ
Få ett paket Dental Cleanser utan extra kostnad vid köp över 300kr på vår webshop.
Börja handla nu!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden LnumhS:
Kommentarer:
Fortsätt »