Kan gravida eller ammande bleka tänderna?

Kan gravida eller ammande bleka tänderna?


Det finns många restriktioner och instruktioner att förhålla sig till för den som är gravid eller ammande. Man avråds även från att bleka tänderna under denna viktiga livsepok, Brilliant Smile förklarar varför.

Vi kan börja med att klargöra att det inte finns några studier som påvisar att det är farligt för barnet eller mamman med någon form av tandblekning. Men å andra sidan finns det inga studier som påvisar motsatsen heller, vilket är anledningen till att branschen som helhet avråder från tandblekningsbehandlingar under graviditet och amning.

Eftersom det inte finns någon medicinsk forskning som intygar att det är helt säkert för dig och ditt barn vore det en chansning att bleka tänderna under graviditeten eller medan du ammar. Vita tänder må vara snyggt, men det är inte så bråttom att det är värt att experimentera med ditt barns hälsa. Avvakta därför med tandblekningen tills dess att du har slutat amma.

Det går däremot alldeles utmärkt att använda Brilliant Smiles munvårdsprodukter medan du är gravid eller ammar. Munvårdsserien innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som ger starka, friska och vita tänder. Här kan du läsa mer om våra olika produktserier. 

Sammanfattningsvis: Just nu är det kampanj på vårt travelkit, 20% rabatt! Whitening Travel Kit är vårt ultimata kit för starka, friska och vita tänder på resan! Vi har tänkt på allt och redan packat ner vår boost-tandkräm och munskölj för vita tänder, en tandborste och de fiffiga putsdukarna i en snygg necessär. Ifall du ska ut och flyga kan det vara bra att veta att alla produkter i kitet kan tas med i handbagaget! GÅ DIREKT TILL KAMPANJ

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 8a3Z2F:
Kommentarer:
Fortsätt »