Presenttips till Fars Dag

Presenttips till Fars Dag


Far och dotter vid brygga

Fars dag firas i år på söndag den 10:e november. Är du den som gillar att visa lite extra uppskattning och därför vill ge en fin present? Har du redan gett din pappa de självklara presenterna som parfym, slips och skjorta? Här får du nya tips på presenter till fars dag!


Fint rakset i 3 delar
Ett fint rakset i tre delar är både användbart och snyggt i badrummet. Det ger en lyxigare känsla för personen som skall raka sig.

Mysiga inomhustofflor
Ett par mysiga innetofflor är a och o när det kommer till att få upp myskänslan i hemmet en kall och grå höst/vinter kväll.

Korthållare
Är det inte typiskt ”manligt” att gå runt med en tjock plånbok i bakfickan på sina jeans? Nuförtiden är det nästan bara kort som gäller, så passa på att ge pappa en snygg korthållare!

Kokbok
Kanske är det en hint att han skall ställa sig mer i köket och börja laga mer mat, eller så har han en stor passion för mat men vill ha lite ny inspiration. Kokbok är den perfekta presenten för att få saker hända i köket 😉

Öl- eller whiskeyglas
Kan man någonsin få tillräckligt med snygga öl- eller whiskeyglas i hyllorna? Jag tror inte det.

Lakritstandkräm för vitare tänder
Brilliant Smiles HiWhite Charcoal Licorice Mint är en ny whitening-tandkräm med aktivt kol och lakritssmak! Gillar pappa inte lakrits så finns det även kokos- och mintsmak att välja på. Eller varför inte ge honom alla tre som en lyxig avsmakningsmeny?KAMPANJ
HiWhite Charcoal - köp 3, betala för 2!
Gå direkt till kampanjenDet finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden MqBH5q:
Kommentarer:
Fortsätt »