Skönhetstips med kokosolja

Skönhetstips med kokosolja


Händer håller en kokosnöt

Kokosolja har blivit otroligt populärt de senaste åren och används för en rad olika saker förutom matlagning. Brilliant Smile ger sina bästa skönhetstips som involverar kokosolja!

Hårinpackning
Om du har frissigt hår kan kokosolja vara din räddning. Applicera i toppar och längder på torrt hår och täck håret med duschmössa eller vira in i en handduk. Om du har problem med torr hårbotten kan du även massera in kokosoljan i hårbottnen. Låt kokosoljan verka en stund (gärna över natten) och avsluta med schampo och balsam.

Läppbalsam
Kokosolja är perfekt för att återfukta läpparna, dessutom luktar och smakar det gott!

Body butter för torr hy
Använd kokosolja för att återfukta torra områden på kroppen, exempelvis nyrakade ben eller armbågar. Tips är att smörja in precis efter duschen, då absorberas den lättare in i huden.

Oil pulling
Enligt gammal ayurvedisk tradtition kan man skölja med kokosolja för att rena munnen från smuts och toxiner. Även om forskning inte stödjer att så kallad oil pulling kan ersätta fluortandkräm så visar studier att kokosolja hjälper till att lösa upp smuts på tänderna och gör dem vitare.

Brilliant Smiles tandkräm HiWhite Charcoal Coco Mint smakar kokos och innehåller dessutom kokosolja vilket ökar whitening-effekten.
Klicka här för att komma direkt till HiWhite Charcoal Coco Mint

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden wxBLPT:
Kommentarer:
Fortsätt »