Tandkräm på finnar

Tandkräm på finnar


Tjej vid badrumsspegel

Du kanske har hört att det finns vissa som använder tandkräm till att behandla finnar? Det är lite av en klassiker bland huskurer, men fungerar det verkligen eller är det en myt?

Det som faktiskt händer när man använder tandkräm på finnar är att man torkar ut dem. Dock finns det risk för irritation och utslag då det torkar ut huden ordentligt. Enligt tips från Expressen Hälsoliv ska du, efter att du applicerat tandkrämen på finnarna, låta den sitta i ett par timmar. Några sover till och med den applicerade tandkrämen på ansiktet.

Andra menar att tandkräm på finnar är det värsta man kan göra mot sin hy, då man aldrig skall torka ut varken finnar eller resterande delar av hyn. I en artikel från Modette sägs det att tandkrämen kan hjälpa dig att minimera finnen, men att det kommer förvärra din hy i framtiden då den av uttorkning börjar producera mer olja och talg- vilket i sin tur leder till mer finnar.

Man kanske borde se tandkräm på finnar som en tillfällig lösning, till exempel om du är mitt uppe i en period där ditt utseende spelar större roll och en finne dyker upp. Du kanske ska på en fest, arbetsintervju eller gå på dejt? På bröllopsforum är tandkräm på finnar en populär sökning, där det är extra viktigt att bli av med den irriterande finnen så fort som möjligt!

För vissa funkar det säkert jättebra för att behandla sina finnar med tandkräm, medan för vissa förvärrar det bara hyn. Kul att testa om det funkar för en själv! :)


KAMPANJ
Whitening Oral Care - Köp 3, betala för 2!

Erbjudandet gäller följande produkter:
WhiteningEvo Mouthrinse (250ml)
WhiteningEvo Toothpaste (65ml)
WhiteningBoost Toothpaste (20ml)

Gå direkt till kampanjen

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden H8JPgF:
Kommentarer:
Fortsätt »