Varför är munskölj så bra?

Varför är munskölj så bra?


Hanna Lindholm Brilliant Smiles produkter

Munskölj eller munvatten är ett bra komplement till den dagliga rutinen med tandborste och tandkräm. Men hur viktigt är det och vad kan en munskölj egentligen göra?LÖSER UPP MISSFÄRGNINGAR, MOTVERKAR KARIES OCH GER EN FRÄSCH ANDEDRÄKT 

Brilliant Smiles munskölj kan användas både morgon och kväll och bidrar till en god munhygien och en bättre andedräkt samtidigt som den får dig att känna dig fräsch längre. Genom att skölja och gurgla munnen får du bort matrester och bakterier från dina tänder som kan orsaka dålig andedräkt och hål i tänderna. En munskölj gör det också lättare att komma åt på svåråtkomliga ställen i munnen. Det finns många typer av munskölj på marknaden idag och alla är mer eller mindre effektiva. Välj med omsorg och läs noga vilka ingredienser din munskölj innehåller så att du vet att den är skonsam mot munnen och tänderna. Munvatten som innehåller höga mängder alkohol torkar ut munnen och kan leda till irriterad munvävnad, dålig andedräkt och muntorrhet. Är du orolig över biverkningar kan du prova Brilliant Smiles o.32 som är helt fri från alkohol. Fluor är en vanlig ingrediens i munvatten och finns i båda Brilliant Smiles produktserier, Whitening Oral Care och o.32 Maximum Fluoride. Fluor stärker emaljen samtidigt som det motverkar plack och karies. o.32 innehåller dessutom marknadens högst tillåtna fluorhalt och ger ett ökat skydd mot ilningar och känsliga tänder. Vår munvårdsserie med whitening innehåller aktiva ingredienser som löser upp missfärgningar på tänderna och gör det lättare att hålla dem vita. Att använda munskölj ersätter inte vanlig tandborstning utan ska användas som ett komplement till den dagliga rutinen. För att få största möjliga effekt av din munskölj bör du skölja minst 30 sekunder, då hinner de aktiva ingredienserna verka. Lägg till en munskölj till din dagliga rutin idag, du handlar enkelt och fraktfritt hos oss på Brilliant Smile.

RENT OCH FRÄSCHT


Komplettera din dagliga rutin med en munskölj för ett renare och fräschare resultat. Skölj med whitening - innan du borstar tänderna, för att lösa upp synliga missfärgningar och göra dem lättare att borsta bort. Skölj med fluor - efter tandborstning, för ett ökat skydd mot karies och känslighet. Bli kvitt matrester som kilar sig fast mellan tänderna och är svåra att komma åt och behåll en fräsch känsla i munnen hela dagen.

Brilliant Smiles munskölj vårdar dina tänder och ger ett ökat skydd mot ilningar, plack och karies.

För att läsa mer om våra olika sorters munskölj klicka HÄR. 


KAMPANJ
Just nu är det kampanj på Brilliant Smiles REWHITE kit, 20% rabatt!

REWHITE kit är ett komplett set med tre produkter som hjälper dig få ett vitare leende. Munvårdsprodukterna är specifikt framtagna att ta bort beläggningar och fläckar från kaffe, te, tobak & rödvin. Båda produkterna innehåller dessutom fluor som ger ett dagligt skydd mot plack och karies.
GÅ DIREKT TILL KAMPANJ

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden kmsxcm:
Kommentarer:
Fortsätt »