Varför ska man använda Brilliant Smiles munskölj före tandborstning?

Varför ska man använda Brilliant Smiles munskölj före tandborstning?


Många av oss borstar först tänderna och sköljer sedan med munskölj. Med Brilliant Smiles munvårdsserie gör du tvärtom. Varför?

Whiteningevo Mouthrinse är en profylaktisk munskölj som innehåller aktiva ingredienser som löser upp smuts och beläggningar på och mellan tänderna. Genom att skölja med Whiteningevo Mouthrinse i 1 min före tandborstning löser sköljen upp synliga beläggningar och gör dessa lättare att borsta bort. 

Vilket är viktigt för att tanden i sin helhet ska se vit ut – Faktum är att om mitten på tanden är vit men kanterna är gula så kommer tanden fortfarande se gul ut.


Sammanfattningsvis: Sköljen motverkar även ilningar och innehåller fluor som skyddar mot plack och karies. De aktiva ingredienserna i Brilliant Smiles munvårdsprodukter är väl beprövade och vanligt förekommande i sofistikerade munvårdsprodukter. Studier som bevisar de aktiva ingrediensernas effekt finns väl dokumenterade. Brilliant Smiles Whitening Evo tandkräm och munskölj erbjuds just nu i ett Whitening Evo kit till ett förmånligt pris. Vårda din mun för friska, starka & vita tänder!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden tykrqe:
Kommentarer:
Fortsätt »