Vårpepp

Vårpepp


Vårigt träd blommar ut

Nu har vi väntat och längtat tillräckligt efter våren. Börjar du också bli trött på mörka kvällar och kyla? Vi hjälper er att se ljuset i tunneln med lite vårpepp, för den är faktiskt snart här!

Nedan listar vi några av de härligaste saker med våren

- Uteserveringar öppnar
Dagen vi alla väntar på i Sverige: Onsdag 1a april, dagen då caféer, restauranger och barer börjar blomma ut och ställer ut uteserveringen. Det är få saker som är så härliga som en god kaffe eller glas vin i vårsolen som äntligen tittar fram med ett gott sällskap på en mysig uteservering. Vem längtar inte efter det?

- Fler soltimmar
Hösten 2019 slog rekord i få soltimmar. Det var den solfattigaste hösten på flera år och våra kroppar skriker nu av längtan efter sol och D-vitamin. Bara det faktum att man snart kan gå eller åka till jobbet när solen är uppe ger oss väldigt mycket mer energi och vi är därför piggare från dagens början till slut.

- Vårkläder
Med solen kommer också värme och nu kan vi äntligen ändra om i garderoben. Kasta undan de tjocka och tunga vinterjackorna tillsammans med de stora vinterkängorna som tar upp all plats i hallen. Lägg undan dem i källaren eller på vinden för att göra plats för de lite tunnare vårkläderna. Äntligen! Blir man inte peppad av bara tanken tanken av att äntligen kunna klä sig som man vill igen, utan att behöva ta hänsyn till kylan?

- Slippa förkylningar
Har du haft tur att hålla dig frisk hela vintern? Lyllos dig!
De allra flesta har åkt på någon typ av inflammation eller förkylning under vinterhalvåret minst en gång i alla fall. Med kyla kommer rinnande näsor och sjukdomar i mängder. Det är något som minskar markant under våren och sommaren. Du kan nu lägga undan alla näsdukar som man kan hitta lite överallt efter vintern och snart göra plats för lite solskyddsfaktor istället! 😉
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden cRC9Kz:
Kommentarer:
Fortsätt »