Vita & friska tänder med Brilliant Smile

Vita & friska tänder med Brilliant Smile


De flesta munvårdsprodukter som idag marknadsförs som lågbudget “whitening”-produkter i butiker, har ingen bevisad effekt. De fåtal produkter som har en faktisk effekt brukar uppnå denna genom en hög slipverkan på emaljen.

En god munhälsa bidrar till friska och starka tänder, fräsch andedräkt och ett ökat självförtroende. Regelbunden användning av Brilliant Smiles produkter gör att du inte behöver vara orolig för fläckar eller missfärgningar på dina tänder.

Brilliant Smiles munvårdsprodukter löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser och har ingen skadlig slipverkan på emaljen. Dessa ingredienser är väl beprövade och vanligt förekommande i sofistikerade munvårdsprodukter. Studier som bevisar de aktiva ingrediensernas effekt finns väl dokumenterade.

Till skillnad från många andra producenter som har olika tandkrämer för olika behov, tex: sensitive, whitening, karies kontroll etc., så har Brilliant Smile samlat ihop alla fördelar i sin Whitening Oral Care serie: 

  • Skyddar effektivt mot karies

  • Stärker emaljen och bidrar till god munhälsa

  • Förebygger, vårdar och lindrar ilningar och känsliga tänder

  • Motverkar effektivt plack och tandsten

  • Förebygger tandlossning och tandköttsinflammation

  • Motverkar dålig andedräkt

  • Ger vitare tänder och motverkar uppkomst av nya missfärgningar


Sammanfattningsvis:
Brilliant Smiles Whitening Evo tandkräm & munskölj erbjuds nu i ett Whitening Evo kit till ett förmånligt pris. Vårda din mun för friska, starka & vita tänder!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 6p4L83:
Kommentarer:
Fortsätt »