Vita tänder på resan

Vita tänder på resan


Tandkräm och munskölj i reseförpackning

Ska du ut och resa i sommar? För att du ska slippa fundera över hur du håller tänderna vita och fina till alla snygga semesterbilder och insta-moments så har vi fixat ett resekit till dig!

Semestern är ofta full av glada tillfällen och anledningar att le, allt från härliga dagar i solen till ljumna kvällar i gott sällskap! Inte minst då vill man känna sig på topp med ett vackert vitt leende att stoltsera med i sällskapet och framför kamerorna. Vi har tänkt på allt och redan packat ner allt du behöver: vår boost-tandkräm och munskölj för vita tänder, en tandborste och de fiffiga putsdukarna i en snygg necessär. Ifall du ska ut och flyga kan det vara bra att veta att alla produkter i kitet kan tas med i handbagaget!


Kitet innehåller:


Whitening Boost Toothpaste
20 ml (ord. pris 98 kr)
Snabbverkande och effektiv blekande tandkräm för vita tänder. Tandkrämen är peroxidfri och bleker tänderna med hjälp av aktiva ingredienser och bikarbonat.

Whitening Evo Mouthrinse
100 ml (ord. pris 98 kr)
Uppfriskande munskölj som löser upp beläggningar och gör missfärgningar enklare att borsta bort med Brilliant Smiles tandkräm. För bästa effekt ska man alltså skölja innan man borstar!

Tandborste
(ord.pris 29 kr)
Lyxig tandborste med mjuka strån och ett behagligt grepp.

Dental Cleanser
10-pack (ord.pris 49 kr)
Man kan kalla det för engångstandborste i pocketformat, egentligen är det putsdukar man träder på fingret och gnuggar mot tänderna för att ta bort smuts och beläggningar på tänderna. Tänderna känns rena och fina efteråt och man får en fräsch mintsmak i munnen.

Svart Liten Necessär
(ord. pris 49 kr)
Snygg svart necessär i mikrofiber med meshdetaljer och blixtlås.


Just nu är det kampanj på Brilliant Smile Whitening travel kit, 20% rabatt! laughing
GÅ DIREKT TILL KAMPANJ
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden e5CnCd:
Kommentarer:
Fortsätt »