Om Oss

BRILLIANT SMILE
     OM OSS
     VÅRT ANSVAR

     JOBBA HOS OSS
     PRESS & MEDIA
     BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

OM OSS


Brilliant Smile Sweden

BRILLIANT SMILE SWEDEN

Brilliant Smile är ett svenskt varumärke och företaget grundades i Göteborg, Sverige, år 2003. Vi är idag en av den svenska marknadens största aktörer inom tandblekning. Företaget har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda kvalitetsprodukter som avlägsnar missfärgningar och ger vita tänder, utan att skada tändernas emalj. Produktsortimentet har successivt blivit förfinat och förbättrat för att bli allt effektivare under årens lopp. Dessutom har Brilliant Smile utvecklat en kompletterande munvårdsserie, som löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser, och därmed inte har någon skadlig slipverkan på emaljen.

VISION

Vår vision är att alltid erbjuda de bästa produkterna inom whitening och
ligga i framkant i utvecklingen. Med bäst menar vi produkter som ger
snabbt och effektivt resultat - utan att kompromissa med säkerheten.
Med dessa ledord strävar vi mot att vara det självklara valet bland
partners, återförsäljare och slutkonsumenter världen över.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att erbjuda exklusiva produkter av optimal kvalitet som bidrar
till god munhälsa och vitare tänder. Dessa ska säljas via professionella och
inspirerande kanaler av kompetenta affärspartners. Samtliga produkter ska
gå under ett välrenommerat varumärke som bidrar med ett mervärde till
såväl återförsäljare som slutkonsumenter.

HISTORIA

När Brilliant Smile startade 2003 var tandblekning inte lika tillgängligt som idag, det betraktades som en lyxbehandling som bara existerade i Hollywood.
Denna missuppfattning såg Brilliant Smiles grundare som en möjlighet att erbjuda tandblekning till den svenska massmarknaden. Till en början hade Brilliant
Smile en egen klinik på Södra vägen i Göteborg, men denna såldes redan något år därpå eftersom företaget successivt hade gått över till att på heltid distribuera sina produkter till kliniker runt om i landet. Idag ligger huvudkontoret fortfarande i Göteborg varifrån Brilliant Smiles produkter säljs till kliniker och butiker runt om i världen. Som den första aktören att marknadsföra tandblekning på den svenska marknaden gjorde Brilliant Smile sig tidigt ett namn genom att synas på TV-program som bl.a. Extreme Makeover Sverige. Den nya revolutionerande metoden skapade dessutom mycket rubriker i svensk media vilket också bidrog till att Brilliant Smile redan några år efter start hade etablerat sig som en av de största aktörerna på marknaden. Vid åren som följde blev märket känt som "Kändisarnas val" och metoden visades i ytterligare TV-produktioner som Idol, Top Model Sverige och Big Brother. Ända sedan starten har Brilliant Smile kontinuerligt jobbat med att utveckla produkterna för att erbjuda det bästa, mest effektiva och säkraste som finns på marknaden. Som ett komplement till tandblekningen utvecklades även en munvårdsserie med whitening, vilken har vuxit till att bli en samling av mycket populära produkter. Andra tandkrämer med whitening har länge varit kända för att sakna effekt och för att innehålla hög slipfaktor vilket skadar emaljen. Vi tog därför fram en munvårdsserie med aktiva ingredienser som löser upp ytliga missfärgningar och därmed gör tänderna vitare utan skadlig slipverkan. Läs mer om våra munvårdsserier och de aktiva ingredienserna.