Bra saker att ha med sig i brudväskan på bröllopsdagen

Bra saker att ha med sig i brudväskan på bröllopsdagen


lyckligt brudpar

Våren är här och även bröllopssäsongen! Många brudpar är i full gång med planeringen och förberedelserna inför sitt vår/sommar bröllop. Inget brudpar är det andra likt, utan allt från budget, storlek och miljö kan variera. Men en sak vi nog vill påstå är att alla blivande fruar vill vara så förberedda som det går inför den stora dagen. Brudväskan är inte bara en vacker detalj utan innehåller ofta ett "emergency kit" ifall något oväntat skulle ske under dagen och kvällen.Det är omöjligt att vara helt förberedd på allt som kan hända på bröllopsdagen. Trots att du har planerat det mesta in i minsta detalj kan det uppkomma en del oförutsedda händelser som man helt enkelt inte har tänkt på. Men det kan ju vara en god idé att åtminstone försöka planera för det oförutsedda. Det kan därför alltid vara bra att packa med sig en akutväska med lite smått och gott som förhoppningsvis kan bli en räddare i nöden ifall olyckan skulle vara framme.


Vad ska man då inte glömma att packa med sig i brudväskan? Vi rekommenderar:

  • Tandborste/Tandkräm
  • Dental Cleanser (putsduk för tänderna)
  • Hårnålar och hårspray
  • Smink – puder och läppglans
  • Deodorant/parfym
  • Tuggummi
  • Näsduk
  • Extra par sköna skor
  • Skavsårsplåster 


Sammanfattningsvis: En bröllopsdag är en speciell dag i livet, ett minne som kan jämnföras med dagen man tog studenten eller dagen man fick se sitt barn för första gången. Man kan förmodligen planera ett bröllop i all oändlighet men med ens nära och kära där för att fira er kärlek, då är nog det viktigaste på plats ändå. Försök slappna av, njut och slå klackarna i taket, för Er bröllopsdag kommer bli en utav de bästa i era liv! 


KAMPANJ

Just nu är det kampanj på Brilliant Smiles REWHITE kit. Serien är specifikt framtagen för att effektivt ta bort beläggningar och fläckar från kaffe, te, tobak & rödvin. Serien består av en tandkräm och en munskölj som i kombination ger bästa möjliga resultat. Produkterna har en smak av söt mint och lämnar en fräsch känsla i munnen. Båda produkterna innehåller dessutom fluor som ger ett dagligt skydd mot plack och karies.

GÅ DIREKT TILL KAMPANJEN 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden BnURrN:
Kommentarer:
Fortsätt »