Whiteningtandkräm - funkar det verkligen?

Whiteningtandkräm - funkar det verkligen?


Många konsumenter är skeptiska till whiteningtandkrämer, främst gällande dess eventuella effekt eller huruvida det är skadligt att använda. Trots det är whitening det snabbast växande segmentet i tandkrämshyllan, så man kan förutsätta att många köper dessa produkter på vinst eller förlust. Men finns det verkligen tandkrämer som fungerar och är det i så fall på bekostnad av tandhälsan?

De flesta munvårdsprodukter med “whitening” som idag marknadsförs och säljs i vanliga butiker har ingen bevisad effekt. De fåtal produkter som har en faktisk effekt brukar uppnå detta genom att innehålla grova korn som slipar bort missfärgningar. Detta är något som skadar tändernas emalj och ska därför inte användas under en längre period. Många konsumeter tror att namnet, "Whitening tandkräm", innebär att man bleker tänderna, men så är inte fallet då munvårdsprodukter inte får lov att innehålla någon blekande ingrediens (såsom tex. väteperoxid).

Brilliant Smiles whitening produkter löser effektivt upp ytliga missfärgningar med hjälp av en sofistikerad kombination av aktiva ingredienser och har ingen skadlig slipverkan på tänderna. Studier som bevisar de aktiva ingrediensernas effekt finns väl dokumenterade. Produkterna är helt säkra för emaljen och innehåller dessutom fluor som skyddar mot karies och plack.

Sammanfattningsvis: Genom att använda Brilliant Smiles munvårdsprodukter 2 gånger dagligen får du inte bara vitare tänder, utan du motverkar även effektivt bildandet av nya missfärgningar och skyddar mot karies och plack. Produkterna ger dig dessutom en ren och fräsch känsla i hela munnen.

KAMPANJ
Brilliant Smile har nu kampanj på sitt resekit innehållande tandkräm, munskölj, tandborste & dental cleanser (putsduk för tänderna). Ett snyggt & lättpackat kit! laughing

GÅ DIREKT TILL KAMPANJ

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 9EcAkx:
Kommentarer:
Fortsätt »